maanantai 12. toukokuuta 2008

Nyt se on sitten menoa - volalaaa

No niin armon lukijat - jos bloggaukseen tulee jatkossa katkoksia niin syy on tämänmoinen=). Tänään olemme sitten autuaasti astuneet askeleen tuntemattomaan - blogi joutunee taasen kerran ehkäpä vaihtamaan nimeä ja uudet tuulet rupee puhaltamaan. Meistä on tullut autuaasti vanhan kyläkoulun kunnostajia ja kesäkuun alussa meidät saattaa tavoittaa tällaisen puutarhan kätköistä.

Pihamaalla on näin ihana vanha kallellainen vajakin.

No niin eli nyt sitten autuaasti siirrymme uusien puuhien pariin ja voimme tilapäisesti kadota linjoilta. VAUUUUUUUU


8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis oletteko ostaneet tuon kodiksi? IHANA! Vaiko vapaa-ajan asunnoksi? Voi, kumpa et katoaisi kokonaan. Olen viihtynyt seurassasi niin hyvin!

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin, onnea vaan johtajaopettajakollegalle! Koulunjohtajattaren hommat eivät ole ollenkaan hullumpia. Kymmenen vuoden kokemus alalta on, päivääkään en ole katunut.

Inkivääri kirjoitti...

Ihana talo ja piharakennus - uudeksi kodiksiko? Kuinkas ihanan puutarhasi käy vanhassa paikassa, ihmettelee hän, joka ei millään malttaisi lähteä ikuisesti puolivalmiistaan...vaikka tietää, että joskus niin vaan käy. Onnea uudelle kauniille tuvalle ja Sannin tavoin toivon, että kuitenkin ennätät puuhistasi tännekin raportoida!

Anonyymi kirjoitti...

Vaude, suloisen näköinen rakennus! Ei lainkaan näytä koululta.

Meitä puutarhahöperöitä bloggareita tietysti surettaa, kun sinulla on niin paljon noita kiireitä. Haikeudella muistelen hauskoja keskustelujamme sinun ja Sannin kanssa viime kesänä.

Mutta, first things first. Toivotan oikein paljon onnea uudelle projektillesi!

Sasita kirjoitti...

Aivan ihana talo ja hieno pihapiiri! Onnea matkaan, vapaa-ajanvietto-ongelmia ei liene tulevaisuudessa tiedossa, mutta vaivannäkö kannattaa kyllä. Vaihteluahan sekin on kun puutarhalapion voi välillä vaihtaa vasaraan.

Sammakko kirjoitti...

Vau! Onpa ihana talo ja pihapiiri! Onnea uudelle valtaukselle :)

arleena kirjoitti...

Uusi vaativa projekti odottaa, mutta lopputuloksen arvaan jo ja se on ihana.
Vanhan koulun kätköissä ja punaisen piha-aitan suojissa kuuluu siis vasaran kalsketta ja maalisudin suhinaa.

Onnea uuteen haasteeseen.
Voithan vinkata meille väliaikatietoja vaikkapa yhdellä lauseella ja parilla kuvalla aina silloin, kun levähdät työn raskaan ikeen alta.

Laura kirjoitti...

Voi ihana! Onnea uuteen projektiin! Toivottavasti saamme nähdä paljon kuvia.