tiistai 19. helmikuuta 2008

Koukutusta

Kauniita unia ja koukutusta - olen aivan totaalisen koukussa tähän

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on näköjään vähän aikaeroa, miten sulla on toi kello jo noin paljon?
Jaa, jaa, hmm hmm, pyörittääkö se niitä pikkareita muutenkin :)
On sitä hankittava, siis sitä musiikkia. Öitä!

jori kirjoitti...

Sanni - mulla on aina kellot väärässä=) On vissiin joku ikioma aikavyöhyke tullu valittua. No ei nyt sentään pyöritä mitään

Sanna Tallgren kirjoitti...

Eikös se Venezuelan Hugo laittanut koko maahansa ihan uuden aikavyöhykkeen? Puoli tuntia eteenpäin, ettei ole sellaista kellään muulla maalla. Sinä siis seurailet kunnon Etelä-Amerikkalaisen diktaattorin linjoilla :)

Öh, taidan oikeesti lähteä maate, jutut on niin hölmöjä. Mie menisin kyllä ihan bananas jos joku kolli tois mulle noin hyvää musiikkia. Mulle sitä saa tuoda posti :)

Et kai enää tänään postaa? Vai roikunko vielä täällä kyttäämässä, hih hih...

arleena kirjoitti...

Olipa oikeaa tunnelmallista iltamusiikkia.
Kauniita unia !

MariaJ kirjoitti...

Oli tosi tunnelmallista ja hauskaa vaihtelua siinä kappaleessa. Tässä on jotain niin romanttisen kaunista. Nöyrä kiitos sanoistasi aiemmassa postauksessa. Kuinka ihmeessä löydätkin niin runolliset sanat ilmaisuusi. Olet selvää kirjoittaja ainesta. Mua harmittaa kun en ehdi omaa woodpecker-blogiani tarpeeksi päivittämään. Nukkekoti vie nyt kaiken aikani. En ole vielä edes siemenen siementä saanut purkkiin, mikä on järkytys mun puutarhasielulleni. Huh, jospa vetaydyn huomenna tuosta niin mukaansatempaavasta harrastuksestani vähän irti ja kylvän ne siemenet.