sunnuntai 27. tammikuuta 2008

Kylän suurimmalla kukkulalla

Vilinää ja vilskettä on taasen piisannut. Viikonvaihteessa meillä oli yökyläviereaita Sipoon perukoilta. Juttua ja puhetta riitti aina aamuyön tunneille saakka niin taiteesta, muodista, www-sivuista, valokuvauksesta, arkkitehtuurista, tonteista, taloista kuin hyvästä ruuasta ja ylipäänsä elämästä. Lapsikatraan pääluku kasvoi hetkellisesti kahdella ja ulkotouhuja riitti kun sää helli auringonpaisteellaan. Tänään sitten tehtiin vielä pikkuruinen kävelyretki läheiselle kallion kielekkeelle, mistä avautuu aakea laakea kyläraitti lintuperspektiivistä. Peltoja peitti ohuen ohut kuura ja metsä oli tyystiin lumeton. Täällä sitten lepuuttelimme simiä kotvasen tovin ja lapset kiipeilivät puissa. Kevät on selvästikkin tuloillaan

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olettepa olleet reipashenkisiä. Laskitteko mäkeä? Rattikelkkakyyti voi olla aika huimaa. Rehevä täti kyydissä kiljuen kiitävä rattikelkka voi hauskuuttaa myös naapurustoa :)

Nuo taikakupit kannattaa kyllä hankkia. Niistä tulee tosi hyvä mieli ankeanakin maanantaiaamuna, kun työmaalla odottaa kaaos asiakkaat ovat karanneet ja jonkun isää on lyöty puisella ilmapuntarilla päähän?! Kaikkeen sitä ryhtyy!

Mukavaa maanantaita sinulle!

Inkivääri kirjoitti...

Onpa ihanaiset maisemat teillä siinä ihan kävelymatkan päässä!

laura kirjoitti...

Voi mikä maisema! Vaikuttaa sitä että eilinen päivä on ollut otollinen ulkoilulle koko maassa ja valoa on riittänyt vihdoin ulkona kuvaukseenkin. Kyllä se kevät tulee ihan selvästi!