keskiviikko 2. tammikuuta 2008

Laukkaa, laukkaa, kovempaa laukkaa

Posti toi taas ihanuuksia. Miten olinkaan saattanut tyystiin unohtaa kaikki hurmaavat laukat, joita olen jo vuosia himoinnut. Esittelin englantilaiset puutarhalehteni myös uuden vuoden vieraillemme ja hekin olivat tyystiin myytyjä. Voi kumpa saisi omasta puutarhasta vielä jonain päivänä yhtä satumaisen hohdokkaan kuin nuo englantilaiset ovat loihtineet.

4 kommenttia:

laura kirjoitti...

heip. Minäkin hurahdin laukkoihin ja hankinkin lehtolaukkoja tulppaanien seuraksi, mutta jostain syystä en nähnyt kukkapenkissä ainoatakaan...Noista jättilaukoista olen joka vuosi haaveillut, viimeksi kun mienasin ostaa, ei niitä sitten ollutkaan kaupassa.Olis muhkeeta jos jättilaukkoja nousis vaikka unikoiden seasta...
Lueskelin sun juttuja tolta sateenvarjojalava- sivulta. ihan pakko kysyä, onko sulla vielä niitä unikoiden siemeniä? entäs sen valkoisen ritarinkannuksen? mitä haluisit tilalle? mulla olis ainakin sinisen ritarinkannuksen ja vaaleanpunaisen ruusunätkelmän sekä myskimalvan siemeniä...
Monetin puutarha se on minutkin saanut pauloihinsa ja tahtoo unikoita paljon!

Inkivääri kirjoitti...

Istutin syssyllä ison kasan laukkojen sipuloita ja nyt jännityksellä odotan kuinkahan ne tästäkin talvesta selviävät - pakkanen kävi taas kymmenessä asteessa yöllä ja lunta on juuri ja juuri nimeksi... Kukkasille tällaiset lumettomat talvet taitavat olla kaikkein vaikeimpia.

Katriina kirjoitti...

Ruissalossa kasvaa ainakin haaveilemasi tulppaanipuu ja siipipähkinä. Upeita ovat

jori kirjoitti...

Laura - unikon siemeniä löytyy kunhan laitat tuonne sateenvarjojalava@gmail.com postiin yhteystietosi niin lähettelen, jahka ehdin.

Inkivääri - postailehan keväällä laukkatietoja

Helmi - pitääpä tehdä retki tuonne ihka ihanaan Ruissaloon taas joku kerta