sunnuntai 17. helmikuuta 2008

Leppoisaa sunnuntain viettoa

Perjantaina sain ihanan patalapun. Väittäisin jopa, että kylän komeimman. Patalapussa on juuri keittiöömme sopivaa otetta - koskaan et voi tietää milloin on viimeinen ateriasi meneillään, etenkin jos syöt tämän keittiön kokkien antimia=) Vanhimmaiseni oli tehnyt koulussa tämän ihkun pääkallo patalapun ja nuorimmaiseltani tuli punainen robotti, jolla on eri pituset kädet - varsin hurmaava sekin.

Aurinko paistaa ja lupaus keväästä on täällä. Isorikon lehdet komeilevat vihreänä.

Lyhtykoisoista on lumet sulaneet ja suurinosa lyhdyistä on jo tipahtanut maahan.

Kärhön siemenkota on kuin voikukan haituvia. Tänään olimme Hämeen luontokeskuksessa juomassa kahvia ja syömässä makoisia pullia. Kävimme myös mökillä katsahtamassa ja siellä suunnilla oli yllätykseksemme lunta jopa 15 - 20 cm kun meillä täällä nurmet viheriöi, pellot ovat mullasta mustana ja lehmilaidun odottelee jo ammujiaan

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hurmaavat keittiön koristukset! Lasten työt on ihan parhaita!
Alan hiljalleen ihastua tuohon lyhtykoisoon, olet ottanut siitä niin nättejä talvikuvia! En oikeastaan tiedä siitä muuta kuin että se on oranssilyhtyinen kesällä ja leviää mahdottomasti. Tarvii varmaan perehtyä tarkemmin, se nimittäin olisi oiva kasvi mun väriteemahuoneiston keltaiseen huoneeseen. (jonne aion myös oranssit kukat laittaa, koska punaiseen huoneeseen tulee vaaleanpunaista ja pinkkiä, joiden kanssa oranssi saataaisi hiukan riidellä)
:D

Sanna Tallgren kirjoitti...

Todellista taidetta!
Kevät tuntuu olevan jo tulossa. Tänä aamuna aikaisin pakkasilma tuoksui mahtavalle. Siinä oli selvästi hieman sulaneen maan tuoksua, siis kevättä. Valo oli myös hieno.

tiiu kirjoitti...

Päivän pelastus kun näin noin upeat keittiön koristeet. Ihanat.

Sammakko kirjoitti...

Jorijortsukkainen, blogisi on hieno ja hauska, annoin sinulle juuri excellence-E:n. Tul noutamaan!