tiistai 19. helmikuuta 2008

Lisää jumalallista musiikkia

Olen saanut Villinpihan Sannilta sekä Kasvimaan Sammakolta tällaisen tunnustuksen. Oikeastaan kun on viimeaikoina pohtinut onnellisuuttakin niin jatkoksi voisin vielä lisätä, että
onni on myös hyvät blogiystävät, blogit joita voi ilta toisensa jälkeen seurata, jotka saavat hymyn huulille ja elämän maistumaan onnelliselta, elämänmakuiselta. Kiitos suuri siis teille kaikille blogiystävilleni. Ojennan merkin eteenpäin, vaikka moni on jo tuntunutkin saavan samanmoisen.
Villinpihan Sanni - Ojennan merkin heti kättelyksessä takaisin - Villinpihan kätköissä puuhastelee hengenheimolainen, jota en kuvitellut koskaan löytäväni blogimaailmasta. Olohuonen, johon on aina hyvä lähteä juomaan taikakupeista kahvia, virkistäytymään ja jakamaan päivän askareita. Hali myös Sannille=)
Kuusirannan emäntä - Emäntä jonka rakaaus sykkii vanhoille esineille, kauniille puutarhalle, ekologialle ja monelle muulle läheiselle asialle. Blogi josta on paljastunut hurttia huumoria, elämäniloa ja elämänmakuisia hetkiä. Hali myös Kuusirannan emännälle=)

Maria - Jumalallisia oivalluksia luistimista linnunpönttöihin. Kotimaisten puutarhojen helmiä ja matkailun varrelta mukaan tarttunutta. Blogi mikä saa aina hymyilemään ja innostumaan vaikka sun mistä.

Kasvimaan sammakko - Japanilaisen puutarhan ihmeitä, Kasveja joita ei edes tiennyt olemassa. Ihmeellisiä ruokia ja rakkaus latva-artisokkaa kohtaan. täällä hämmästyy aina yhä uudelleen ja uudelleen.
Mary ja Mea - Pohjoisia tuulahduksia puutarhailuun ja ihanaa turkoosia, valon tulvaa ja kutkuttavaa muotoilua

Quuu - puutarhataivaan kirkkain tähti, aarrearkku vailla vertaa ja mikä jumalallinen kasvitietous - intohimo mikä huokuu kilometrien päähän. tässä on sitä jotain - sellaista mitä en koskaan lakkaa ihailemasta. Muistot, tarinat ja huikea tietous - Vautsi

HTHB - Matkailua kaupungin ja maaseudun väiliä. Blogi jossa on jotain niin vangitsevaa, että tännekin palaa yhä uudelleen ja uudelleen. Mistä muualta löytäisit jouluruusuja jumalallisissa liemikulhoissa, tuplakuplavalaisimia ja elämänmakua.

Arleena - Puhtaaltatuoksuvien, vasta mankeloitujen lakanoiden keidas, jossa pääsee nauttimaan herkullisesta ruuasta, taidenäyttelyistä ja muotoilutaivaan klassikoista. Nauttimaan kahvia iltasella ja hymyilemään.

KIITOS kaunis Teille kaikille, että olette olemassa=)

Posti toi tänään The English Garden lehden. Postin ripittäminen on tehnyt ihmeitä. Yhtään lehteä ei ole kadonnut moneen kuukauteen. Koska syksyn rankan avioerokuvion tiimoilta jäi 150 tulppaanin sipulia virumaan makuuhuoneen kaapin kätköihin. Niin lehdessä oli pelastukseni. Tulppaaniruukut ja ruukkupuutarha. Ahh - Pistän siis tänä keväänä tulppaanit ruukkuihin ja saan ampua melkoista ilotulitusta kehiin. Ja sekaan tietysti limevihreää ja kaikkea ihanaa.

Huomenna on luvassa Kiasma, tennispalatsi, Kalhama & Piippo ja Taik

6 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Kiitos Jori tunnustuksesta, blogissani saat sanojen kera takaisin tunnustuksen minulta.

Voih, ihana taidebläjäys sinulla kierroksessa. Kuullaan varmaan siitä blogissasi.
Kun minulla hellittää työkiireet, teen saman kierroksen.

Sanni kirjoitti...

No keneltä sie sen sait?? En tosiaan osaa arvata.

Kiitos paljon, hali myös ja lämpiä ajatuksia koko porukallesi.

HTHB kirjoitti...

Kiitos kauniista sanoista! Tällainen palaute kannustaa! :D

Sammakko kirjoitti...

Kiitos, Jori, hauska kuulla, että Kasvimaa on tarjonnut yllätyksiä :)

Hyvää matkaa taiteen maailmaan huomenna! (Mun tekisi mieli mennä Atskiin, en oo pitkään aikaan käynyt. Ja Helsingin kaupungin museoihin on ilmainen sisäänpääsy, tarkoituksena on käydä katsastamassa ne kaikki! ...vähitellen, eihän ne edes ole kaikki auki... mutta tulisiko sitä muuten mentyä vaikka koulumuseoon tai raitiovaunumuseoon? Ratikat rules, kuitenkin!)

Mary kirjoitti...

Yhden edellisiin, Kiitos.

Siementilaus lähetetty, kevät voi alkaa.. Tosin täällä pohjoisessa vielä puolen metrin hanki pihalla.

Kuusirannan emäntä kirjoitti...

Kiitos Jori ihastuttavasta luonnehdinnasta ja tunnustuksesta! Olen aivan otettu! Kiitos myös sinulle siitä, että olet olemassa!