tiistai 26. helmikuuta 2008

Synnärit ja uljasta musiikkia, virtaa ja voimaa - volalaa

Eilen aamuna kauniiseen kääreeseen oli pakattuna näin hieno naishahmo - mamma. Sen lisäksi, että lapsukaiseni kutsuvat minua niin kotona kuin ulkomaailmassakin joriksi niin yhtä usein saan kuulla sanan mamma. Mamma sanaan liittyy vahvoja muistoja lapsuudestani kun molemmat isoäitini olivat mammoja. Aluksi aavistuksen suorastaan vierastin tuota mamma nimitystä, enemmän kuin joria, mutta ajan oloon mamma on juurtunut jäädäkseen. Ja samalla sain suuret halit ja säihkyvät hymyt. Kuusirannan emännälle myös onnea, olemme ilmeisesti syntyneet perättäisinä päivinä.



Koska en järin pidä kukkivista kukista, vaikka niitä kesäisin kasvatankin. Niin sain äidiltäni tällaisen ihkun viherkasvin - joku varmaan tunnistaakin mikäköhän tämä mahtaa olla.


Ja sitten sorruin arnoldsin suklaasydämiin ja sinkkiruukussa oleilevaan pikkulehtiseen rahapuuhun. Taustalla muuten tulitikkukaktuksemme, jossa on marjoja.


Ja katsokaa, katsokaa mitä sain tänään. Koneelle on ladattu monen monituista tuntia volalaa musaakkia yhteensä kahdeksan levyä Rhapsodyltä, Luca Turillilta ja Avantasialta. Njam. Vanhimmaisenikin on aikalailla täpinöissään. Meillä voi kuulla yksisarvisten taivaallista hirnuntaa, lintujen liverrystä ja lohikäärmeratsastajan kiihkoa. Olemme saapuneet keskiaikaan koko poppoo, miekat kalahtelevat ja tunnelma on suorastaan eteerinen

8 kommenttia:

Sanna Tallgren kirjoitti...

Ooo! Onnea niin paljon!!

Hih!kauheeta, sun sanavahvistuksessa lukee "esihka". Äkkiä kun vilaisin niin pelästyin.

arleena kirjoitti...

Paljon onnea vaan..... , ojennan virtuaalikukkakimpun
Ihanat kukat, nyt on minulla muutama päivä aikaa käydä kukkia katselemassa kukkien kaupoissa.
Viherkasveja ja pääsiäisajan kukkia ajattelin ja siemeniä...

Anonyymi kirjoitti...

Onnea, Jori! Eiköhän ensi vuonna pidetä yhteissynttärit :)

Katriina kirjoitti...

Onnea!
Hauska kuulla, että muidenkin lapset kutsuvat äitiään muuksikin kuin äidiksi. Lapseni käyttävät usein minusta lempinimeäni jonka olen ihan pienenä saanut isältäni ja ilmeisesti kannan sitä nimeä loppuun asti.

Laura kirjoitti...

Voi paljon onnea sinulle! Ihanaa kun läheiset hemmottelevat synttärinä! Joskus ymmärsin enemmän viherkasvien päälle, ja olisisn saattanut tunnistaakin tuon sinun saaman kasvin, mutta nyt en kyllä uskalla edes veikata. kaunis kumminkin!

Mari L kirjoitti...

Onnittelut!

Olisiko viherkasvi kuparilehden tai muorinkukan joku lajike?

Katriina kirjoitti...

Kävin tänään Kauppilassa, siellä oli samanlaisia kukkia ja lapussa luki pitsilehti

pioni kirjoitti...

Onnittelut!