lauantai 22. joulukuuta 2007

Joulukuusi ja muuta pikku puuhastelua

Aurinko on näyttäytynyt jälleen ja kirkkaampana kuin aiemmin. Ilma on ollut pehmeää ja aamusella täysikuu valaisi komeasti, tähtitaivas tuikki ja ilmassa oli jännittävää odotusta. Päätimme tavoistamme poiketen tuoda joulukuusen sisälle jo tänään. Jaa aamupäivä menikin koristeita hipelöiden ja kuusta komistaen.

Laitoimme vielä muutamia lasipalloja kimaltelemaan olohuoneen ikkunoihin. Nämä saavatkin sitten olla aina ikkunoissa pitkälle kevääseen. Kevätauringonsäteiden kilvan kimaltaen näiden säihkyvillä pinnoilla. Joskus kun on oikein tarkkana voi nähdä valokeijujen tanssin katossa.

Vaikka kuusemme näyttää vuosi vuodelta vähän amerikkalaistyyliseltä härdelliltä niin jokaiseen koristeeseen liittyy myös oma muistonsa. Tämä hankittiin tänä vuonna Turusta, samalla kun kierreltiin haalimassa töihin kankaita.

Ja tässä iänikuinen pallo lapsuuden joulukuusesta

Jännitys huokuu ja on ihan käsinkosketeltavissa. Tontut hiippailevat nurkissa, kynttilät säihkyvät ja perhosia on mahanpohjassa

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, kyllä joulu on joulu silloin kun lapset ovat pieniä! Muistan hyvin ne ajat, kun tontut kurkkivat ja jännistystä oli ilmassa. Jouluaatto oli jo varsinaista härdelliä, kun lapsia ei meinannut saada pysymään ollenkaan aloillaan. Silloin oli varsinainen melukylän joulu, nyt täällä on hiljaista.
Iloista joulunodotusta koko perheelle!

arleena kirjoitti...

Samat puuhat meillä tänään kuin teillä. Terassilta toin kuusen olohuoneen tarjoiluvaunun päälle. Tänä jouluna se onkin tavallista pienempi kuusi (vaihteeksi) Vaihdoin Aarikan pumaiset terassikoristeet puisiin kulta- ja hopeavärisiin.

Kauniit lasipallot sinulla. Ja hyvät kuvat onnistutkin aina saamaan. Teillä välkehti aurinko ja meillä kumotti täysikuu tuossa alkuillan hämäryydessä.

PS. pääseekö näille sivuille bloggerin kautta, olen klikannut vanhan blogisi sivujen kautta.

Riemukasta joulujuhlaa kotiisi.

arleena kirjoitti...

Kävinkin nyt blogilistan kautta hakemassa blogisi ja siellähän se oli. Vaihdoin nyt tämän uuden suosikiksi.

Sanna Tallgren kirjoitti...

Minä laitan kuusen huomen aamulla! Teki kyllä mieli jo tänään.

Arvaas mitä mie nettishoppasin? Sen louis Ghostin, kun Mary antoi linkin. Enkä oo juonu kun lasillisen punaviiniä, niin jo vinkui kortti! Ajattele, se on 60€ halvempi rahteineen ja veroineen, kun esim Formverkissa?!! Houkuttelisi myös se käsinojaton Victorian Ghost-malli.

Inkivääri kirjoitti...

Voi, minunkin teki niin mieli ottaa kuusi jo sisälle, mutta se sitten jäi - kauniita koristeita... Mukavaa joulunaikaa teille.

Sammakko kirjoitti...

Ihana sininen omakuva... Kaunista joulua sinulle!