tiistai 11. maaliskuuta 2008

Kevätaurinko hellii - ihanaa

Kevätaurinko hellii jokaista solua, puutarhakipinä jyllää sydämessä ja ehkä suoraan sanottuna hitusen huimaa. Kevät on täällä! Nuorimmaiseni kanssa hankimme suloisen krokuksen tai oikeastaan kaksi ja yhden narsissin lievittämään kevätsydämen tykytyksiä. Jostain on taasen kuin ihmeen kaupalla virrannut voimia suoniin, ettei oikein tiedä mihin puuhaan tarttuisi. Nuorimmainen tekee keväthavaintoja täyttä hönkää. Aamulla hän ilmoitti kuinka muumipeikossa kaikki miehet yhtäkkiä hullaantuivat ja rakastuivat silminkorvin ihmeellisen ihanaan vedenneitoon. Keväthavaintojen teko jatkui kotosalla ja puutarhasta löytyi kolme leppäkerttua, turvonneita silmuja, maasta työntyviä versoja, käki kukkui, muurahaispesässä oli liikehdintää ja aurinko lämmitti ihanasti poskia.

Narsissimme täyteläinen kerma hullaannutti niin tyystiin jo kukkakaupan ulkorappusilla, ettemme yksinkertaisesti pystyneet kävelemään sen ohi.

Kevättaivas suorastaan hohtaa ihanaa sineä ympäristöön ja nyt tekisi mieli upottaa sormet multaan - nyyh

Valkean krookuksen kukat ovat kuin ohutta silkkipaperia

Keväänodotusvitsoissa on valkeita sulkia ja helmikanansulkia


Sateenvarjojalavan silmut paistattelevat kevätauringossa.

3 kommenttia:

pioni kirjoitti...

Aivan ihania narsisseja, löytäisinköhän minäkin täältäpäin Suomea samanlaisia. Täytyy pyörähtää kaupungilla töiden jälkeen.
Ihanaa että kevät tulee!

magi kirjoitti...

Minulla on sinulle jotain...

arleena kirjoitti...

Minun narsissini terassilla ovat hyvissä voimissa vielä, täydennän laatikoita taas pääsiäiseksi.
Jaahas, sinulla on höyhenvitsat tyylikkään valkoisilla höyhenillä ja helmikanan sulilla koristeltu. Minäkin olin ostamassa valkoisia höyheniä, mutta eurolla sain kaksi pussia noita värillisiä, ei ollut valkoisia. Nautinnollista kevätaikaa